Wildrik Pepping

Business Developer

"Het vraagstuk van de 21e eeuw is: hoe we samen naar een duurzame wereld kunnen met een sterk groeiende wereldbevolking en een economische groei waardoor het energiegebruik per persoon ook nog toeneemt. De energietransitie is er op gericht bedrijven en consumenten duurzame keuzes te laten maken. Kortom, minder energie of duurzame energiebronnen gebruiken. Het is voor consumenten en bedrijven vaak lastig te bepalen welke duurzame keuze de meeste impact heeft. Inzicht geven is de sleutel naar een duurzamere wereld. 

Daarom is ons doel bij Gasunie New Energy om zowel consumenten als bedrijven in staat te stellen bewuste duurzame keuzes te maken. Dit gaan wij bereiken door onafhankelijke informatiediensten te ontwikkelen die inzicht bieden en anderen instaat stelt duurzame initiatieven te starten.

Iedere dag werk ik met een klein team van enthousiaste collega's samen om nieuwe, duurzame diensten te bedenken en te ontwikkelen. Ik vind het leuk om op het raakvlak van IT en business te werken. Het is fantastisch dat ik in de rol van business developer aan het vraagstuk van de 21e eeuw een bijdrage mag leveren. "