Robert-Jan Oosterling

Business Developer

"Werken bij New Energie is als in een bruisend bad. De dynamiek is hoog: er zijn regelmatig successen, maar soms valt het tegen. Het is een weg met vallen en opstaan. Binnen New Energy ondersteunen we elkaar met ideeën. Dit geeft mensen kracht. De kracht om een betere samenleving te bereiken op het gebied van energie. Mijn ambitie is om daar deel van uit te maken en een betekenisvolle bijdrage te leveren.

Informatietechnologie is mijn achtergrond en ik heb ervaring opgedaan bij verschillende commerciële bedrijven. In de afgelopen 8 jaar heb ik bij Gasunie Transport Services ervaring opgedaan met gereguleerde processen en informatiestromen. Ook daar klopt de energietransitie op de deur.

In mij rol als business developer bij Gasunie New Energy ligt mijn focus op het ontwikkelen van informatiediensten die een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie. Bedrijven en consumenten zijn zich steeds meer bewust dat er iets moet gebeuren en willen daar hun bijdrage aan leveren. Wij kunnen met het onderdeel Digital Services van New Energy dat doen door ze inzicht te geven in duurzame energie en dat onderdeel te maken van hun bedrijfsproces of het dagelijks leven."